Over

OVER EMRIK SUICHIES & CATHARINA VAN BEMMEL

YOUR INNER NATURE BY EMRIK SUICHIES
Product_Image

Mijn naam is Emrik Suichies.

Deze naam draag ik de afgelopen 59 jaren met trots. Emrik draagt als naam alles in zich wat te maken heeft met: authenticiteit, liefde, vertrouwen en veilig zijn.

Yinyoga is in 2010 voor mij echt YIN geworden toen de letters de informatie aan me doorgaven waar het woord “YIN” in mijn wezen aan bijdraagt.

Your Inner Nature
3 woorden om in dit leven opnieuw te herkennen wat ik mag herinneren vanuit eerdere levens en de natuur als vergeten oude genees wijsheid.

Deze vergeten wijsheid en metafysische informatie breng ik middels mijn naam in bij onze Teachings from the Heart.

Door het innemen van Yin houdingen richten we onszelf als een menselijke antenne op een holografische veld om ons heen. Het verhaal over water als drager van informatie (Emoto) en bindweefsel als verbindend weefsel (connective tissue) maakt dat het lichaam steeds beter in kaart gebracht kan worden binnen de geneeskunst. De neurotransmitters als communicatie stoffen en met de wondere wereld van de Quantum geneeskunde in mijn achterzak, draag ik graag al deze informatie over. Aan iedereen die hier van wil proeven.

Ancient Medicine en de wijsheid van moeder aarde komt daarmee samen in het hart.

YIN is voor mij gelijk aan sterven en leven, donker & licht en altijd weer in beweging komen als de opmaat naar verder beleven.

Ik ontmoet iedereen graag persoonlijk, wanneer het moment daarvoor gekomen is.

Harte groet,
Emrik Suichies

CATHARINA VAN BEMMEL

YOUR INNER NATURE BY CATHARINA VAN BEMMEL

De naam welke ik van mijn vader kreeg is Catharina van Bemmel en als dusdanig zul je mij ook herkennen maar wie ik ben zul je nog wel zelf moeten ontdekken.

Yin is voor mij terug naar je ware essentie. Terug naar je ware natuur. Wie je was voordat iemand jouw je naam gaf.
Yin gaat niet zozeer over streven naar die betere versie van jezelf maar juist ook over het erkennen van je schaduwzijde en deze in het licht zetten. In de jaren (inmiddels zo’n 30 jaar) dat ik lessen verzorg, is mij duidelijk geworden dat dit juist het moeilijkste deel is voor hen die het spirituele pad bewandelen. Ware essentie gaat over erkennen dat alles in ons aanwezig is en dat is niet alleen die heilige versie. Jezelf worden is niet iets wat overwonnen moet worden. Het vraagt herinnerd te worden, alleen daarvoor heb je wel alle puzzelstukjes nodig.

Geen Yin zonder Yang.

Het doceren voor wat betreft de psychologie achter de Chakra- en Energetische Leer is met name het deel wat ik toevoeg en daarmee hoop ik onder andere dit inzicht te laten groeien. De natuur(geneeskunde), ancient- medicine en kennis speelt daarbij een grote rol. De natuur is, naast mijn spiritueel vader van ooit, mijn meest wijze leermeester door de jaren heen geweest en nog. Zij bracht mij waar ik nu sta met mn wortels diep in de grond. Stevig en meer klaar dan ooit om mensen mee te nemen terug naar hun oorspronkelijk zijn. Daar waar we één zijn en elkaar echt ontmoeten. Zonder omwindsel. Wie het universum en zichzelf wil kennen hoeft eigenlijk alleen maar diep de aarde in. Muladhara Chakra is het ‘laagste’ Chakra maar onmisbaar om uit te stijgen boven jezelf en ware spiritualiteit te beleven.

Ik reik mijn hand aan hen die een tong verstaan die scherp kan zijn maar spreekt vanuit een oprecht hart.
Terug naar de basis en het gedragen groen van Anahata, je hartchakra.
Terug naar…ons.

Harte groet,
Catharina van Bemmel